Kućni red

1. Kamp može primiti samo goste s kamping opremom prijavljenom na recepciji. Po dolasku se svi gosti moraju prijaviti uz osobne dokumente i kompletan popis kamping opreme. Uprava kampa zadržava pravo poduzeti sve potrebne mjere za uklanjanje neprijavljenih osoba ili opreme iz kampa o trošku gosta.

2. Osobe mlađe od 18 godina ne smiju boraviti u kampu bez roditelja ili drugih punoljetnih osoba koje su odgovorne za njihovu sigurnost i kontrolu.

3. Odrasle osobe snosit će punu odgovornost za štetu koju maloljetnici prouzrokuju na stvarima drugih gostiju ili objektima kampa. Za ponašanje maloljetnika, posebno u pogledu narušavanja mira i tišine u kampu, odgovarat će roditelj ili druge punoljetne osobe.

4. Na plaži ili u kampu ne smijete nositi odjeću ili kupaće kostime.

5. Slobodno možete birati mjesto za kampiranje osim na mjestima za koje je potrebno prethodno odobrenje osoblja recepcije. Prilikom postavljanja kamping opreme od vas se traži da u razumnoj mjeri vodite računa o položaju i miru svojih susjeda u kampu.

6. Nije dopušteno postavljati ogradu oko odabranog prostora, kopati kanale, postavljati fiksne uređaje, mijenjati okolinu ili uništavati biljke, drveće i sadnice.

7. Postavljanje kamping opreme (prikolice, šatori i prostor ispred šatora) dozvoljeno je od 07:00 do 23:00 sata.

8. Ne smijete mijenjati mjesto ili seliti na drugo mjesto za kampiranje bez dopuštenja osoblja recepcije.

9. Molimo Vas da budete tihi i da ne ometate ostale goste kampa u vremenu od 23:00 do 07:00 sati, kada je zabranjeno korištenje: radija, CD-a, TV-a, glazbenih instrumenata, pjevanja, glasnog pričanja i vožnje automobila, skutera ili drugih motornih vozila.

10. Gosti su dužni održavati čistim prostor koji im je na raspolaganju. Sakupljajte otpadnu vodu iz svojih prikolica u kanister i ne dopustite da teče u zemlju. Pranje automobila i čamaca nije dozvoljeno. Skupljajte smeće u plastične vrećice i stavite ih u kontejnere. Ostavite kupaonice i WC-e onako kako biste očekivali da ćete ih pronaći.

11. Ako imate kućne ljubimce, držite ih na povodcu. Zabranjeno je pranje pasa u moru na plaži među gostima. Psi moraju biti pod nadzorom svojih vlasnika na povodcu koji ne smije biti duži od dužine mjesta za kampiranje. Morate čistiti za svojim psima i paziti da ne budu glasni tijekom noćnog odmora.

12. Ograničenje brzine za vozila je 10 km/h. Pješaci i biciklisti u kampu imaju prednost. Vožnja skuterima kroz kamp nakon 22:00 sata nije dopuštena. Djeca ne smiju upravljati motornim vozilima bez odraslih. Morate prijaviti posjed čamca. Zabranjeno je voziti svoje čamce brzo 300m od obale.

13. Paljenje vatre je iz sigurnosnih razloga strogo zabranjeno.

14. Posjetiteljima je dozvoljen ulaz samo ako se prijave na recepciji kampa. Dnevni posjeti se naplaćuju prema cjeniku kampa. Za posjete dulje od dva sata posjetitelji su dužni na recepciji ostaviti važeći osobni dokument.

15. Uprava kampa ne može biti odgovorna za:
- nestanak ili krađu imovine, opreme ili logorske opreme
- posljedice korištenja objekata i opreme u kampu na vlastitu odgovornost (sanitarni čvor, dječja igrališta i sl.)
- ozljede i druge posljedice pada ili ozljeda
- štetu uzrokovanu vremenskim nepogodama ili druge štete nanesene osobama i stvarima izvan kontrole uprave
- posljedice koje proizlaze iz nepravilne uporabe instalacija ili opreme kampa.

16. Prva medicinska pomoć organizirana je u ambulanti u Tkonu. Ljekarna je također u centru Tkona.

17. Gosti su dužni otići prije 12:00 sati, a neiskorištene stvari odložiti na za to predviđena mjesta.

18. Preporučujemo da svoj račun podmirite dan prije odlaska kako biste izbjegli čekanje. Molimo Vas da napustite kamp prije 12:00 sati, inače će Vam se naplatiti dodatni dan.

Bit ćemo vam jako zahvalni ako nam prenesete svoje dojmove i prijedloge u slučaju bilo kakvih nedostataka u našim uslugama, koje smo spremni otkloniti u najkraćem mogućem roku, molimo da ih upišete u našu knjigu posjetitelja/pritužbi na recepciji.

Gosti koji se ne pridržavaju ili krše ova pravila i ometaju druge goste mogu biti zamoljeni da napuste kamp. FKK Sovinje brine o svom okolišu i prirodi. Molimo Vas da svoj otpad sortirate na za to predviđenim mjestima.